Ana Sayfa Haber Uluslararası Emmy Ödülleri Verildi

Uluslararası Emmy Ödülleri Verildi

2 dk okunur
0
0
17

Uluslararası Emmy Ödülleri verildi. New York’ta yapılan törenle ödülleri sahiplerini buldu. Detaylar Kitap Magazin‘de…

Uluslararası Emmy Ödülleri Verildi

Uluslararası Emmy Ödülleri verildi

Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisince Amerika dışında üretilen yapımlar için verilen Uluslararası Emmy Ödülleri New York’ta sahiplerini buldu.

Geçen sene Covid-19 tedbirlerinden dolayı yapılamayan ödül töreninde En İyi Sanat Programı dalındaki ödülü Gregory Monro’nun yönettiği, “Kubrick by Kubrick” isimli Fransızların yaptığı belgesel aldı.

En İyi Kadın Oyuncu ödülünü “Adult Material” isimli dizideki rolü ile İngiliz oyuncu Hayley Squires, En İyi Erkek Oyuncu ödülünüyse “Des” dizisindeki seri katil rolü ile İngiliz David Tennant aldı.

En İyi Komedi dalındaki ödülü, Türkçeye de adapte edilen Fransız dizisi “Menajerimi Ara” (Dix Pour Cent) dizisine, drama dalındaysa İsrail yapımı “Tahran” isimli dizi aldı.

En iyi belgesel ödülünü 3 yaşında kanserden ölecek olan çocuklarının vücudunu, ileride hastalığa çare bulunacağı umudu ile kriyoniks metoduyla dondurup da saklayan Taylandlı bir çiftin öyküsünü anlatan “Kriyoniks: İkinci Yaşam Umudu” (Hope Frozen: A Quest to Live Twice) isimli Netflix yapımı aldı.

Daha İlgili Makaleler Yükle
Daha Yükle Haber Servisi
Daha Fazla Yükle Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Okumanda fayda var!

43. İstanbul Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu

43. İstanbul Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. İKSV… Ödül töreni A…